OVER XTRAZ

XtraZ is een castingbureau gespecialiseerd in het casten van bijrollen, edelfiguratie en figuratie voor nationale en internationale film & TV producties, commercials en foto’s.

Brigitte De Witte leidt het bureau. Zij is een casting director met 20 jaar ervaring en vele internationale producties op haar naam.

De talentendatabank van XtraZ beschikt over heel uiteenlopende types: van acteurs tot ervaren edels en figuranten, van klassieke schoonheden tot karakterkoppen, van jong tot oud.

Alle leeftijden, nationaliteiten en types kan je bij ons terugvinden. Toch blijven wij steeds op zoek naar nieuwe talenten.

brigitte1

brigitte1

OVER BRIGITTE

Brigitte De Witte startte haar carrière in 1995 als mede-oprichtster van Cast & Crew en werkte als extras casting director, 2de regie assistente en productie assistente. Later richtte zij Casting Studio mee op: vandaag nog steeds één van de grootste castingbureaus in België. Als casting producer en office manager werkte zij daar 10 jaar mee aan honderden producties.

In 2010 startte Brigitte XtraZ op. Ondertussen stond zij in voor de casting van duizenden figuranten en edelfiguranten voor de BBC dramareeksen The Missing 1 & 2, The White Queen en Parade’s End, langspeelfilms zoals Emperor, Nymphomaniac, Storm, Iron Sky 2, A Quiet Passion, The Kidnapping of Freddy Heineken, Oorlogsgeheimen en vele andere.

Bij XtraZ werk je niet met een anoniem bureau, maar met Brigitte. Zij zorgt voor een persoonlijke aanpak, duidelijke briefings en wakkert je enthousiasme nog verder aan.