Onze Nieuwjaarsbrief

2017 loopt op z’n einde.

We kijken terug op een jaar dat volgepropt zat met toffe opnames.

We zijn gestart in februari, in de jaren 1900 en 1930, met ‘Brechts Dreigroschenfilm’. Een visueel pareltje met prachtige kostuums. De figuranten zagen er fantastisch uit.

IMG-20170421-WA0000

We zijn toen opgeschoven naar de Tweede Wereldoorlog met ‘Bankier van het Verzet’. Daar hebben vooral de heren zich kunnen uitleven als Gestapo of verzetslieden.

Nadien hebben we de eer gehad om voor een levende filmlegende te mogen werken: Brian De Palma. Net als een kleine 175 figuranten en edelfiguranten die op de set van ‘Domino’ hebben mogen vertoeven via XtraZ.

Het jaar sloten we af met ‘Les Rivières Pourpres’, een politiereeks vol Franse gendarmes, politie actiescènes, een zigeunerkamp, 100 kids op een kostschool en zoveel meer.

En dan hebben we nog niet over reclame gesproken met vele opnames het hele jaar door, zoals voor KBC, Delhaize, Me Direct, Lotus Wafels,….

Dit zou niet gelukt zijn zonder jullie enthousiasme, geduld, inzet op alle opnames waar we jullie naartoe hebben gestuurd. Een dikke merci hiervoor en we kijken uit om volgend jaar opnieuw samen leuke uitdagingen aan te gaan.

Maar eerst, tijd om onze batterijen op te laden, genieten van de feestdagen en jullie allen een super eindejaar toe te wensen. En hopelijk zien we jullie gezond en wel terug in 2018 want we gaan jullie zeker opnieuw nodig hebben.

Een dikke kus aan allen en tot volgend jaar!

Brigitte & Caroline

kerstkaart_xtraz_bijgewerkt