UITGEBREIDE TALENTENDATABANK

Ondersteund door 20 jaar ervaring, blijft Brigitte De Witte het boeiend vinden om altijd opnieuw de juiste gezichten te selecteren voor elk nieuw project. Afhankelijk van je vraag en budget, kan zij een brede selectie acteurs, edels en figuranten voorleggen om je te helpen je project tot een goed einde te brengen.

Brigitte beschikt over een uitgebreid bestand dankzij de vele filmprojecten en de daarvoor gezochte profielen. Elke dag schrijven zich ook nieuwe talenten in. Of je nu aan de kust, in de hoofdstad of in de Ardennen filmt, alle types, nationaliteiten en leeftijden zitten in haar bestand.

Vind je toch niet wat je zoekt? Dan gaat Brigitte graag de uitdaging aan om net ‘dat’ gezicht te vinden.

Ben je benieuwd naar de profielen? Ontdek alvast een deel van de vele gezichten.

EXTRA SERVICE - SETBEGELEIDING

Als je dat wil, boek je bij XtraZ ook figuratiebegeleiders op set. Het voordeel? Figuratiebegeleiders kennen de (edel)figuranten bij naam omdat zij vaak mee helpen boeken en regelmatig op set staan. En, dat leidt tot extra vlotte communicatie tijdens de opnames, zeker als je met grote groepen werkt.

 • "Bedankt voor alweer een succesvol project. Het is altijd super om samen te werken met iemand die begaan is met de productie en meedenkt! De figuranten pasten perfect in het plaatje, op naar de volgende :-)!"

  Bert van Hoofstat producer bij B.U.T.
 • Sympathieke en professionele begeleiding van producties, zalig om je geen zorgen te hoeven maken over een departement !

  Bart Eycken Line Producer
 • Correcte castings, ruime database met alle types voor figuratie en edelfiguratie. Duidelijke communicatie en snelle service!

  Lander Engels Czar - Producer
 • Figurant of edelfigurant nodig? Dan denk ik meteen aan Xtraz. Duidelijke communicatie en flexibiliteit zijn een must in de commerciële film productie. Nooit gedoe en figuranten die er altijd zijn! Wat moet een line producer nog meer hebben ...

  Frederik Vrancken Line producer
 • Brigitte staat steeds paraat om met ons mee te denken over de invulling van onze (edel)figuranten. Dit steeds vaker op korte termijn.

  Michael Emonts-Gast Motionmakers - producer