PIEGEE

PIEGEE is een 6-delige reeks, gefilmd in Frankrijk, Nederland en België. De regie is in handen van Karim Ouaret, de productie in handen van QUAD Télévisions (Frankrijk) & AT PROD (België).

In de hoofdrollen hebben we de volgende bekende Franse acteurs: Jean-Hugues Anglade, Elodie Fontan, Vincent Rottiers, Manon Azem.

XtraZ staat in voor de figuratie en edelfiguratieMET opnames in de 3 landen. Meer informatie omtrent de datums, locaties, types, vergoeding volgt as usual. Maar ik kan alvast verklappen dat er edels zijn die zowel in Frankrijk als in Nederland gaan moeten deelnemen. Tevens gaan we heel veel vrouwen nodig hebben voor in de gevangenis, alsook bewakers, politie, etc…

De opnames zijn gepland tussen 17 oktober 2018 en 22 januari 2019. Hou alvast de oproepen in het oog!

blog gecropt

SYNOPSIS
Anna Rivière, een jonge financieel directeur van een groot bedrijf, ziet haar leven drastisch veranderen op de dag dat de politie haar tegenhoudt voor een moord … die ze niet heeft gepleegd.
Gevangen in een wereld die volledig haaks staat met de hare, zorgt haar onschuld en haar sociale achtergrond ervoor dat zij een gemakkelijke prooi wordt voor de gevaarlijkste gevangenen.
Waar de wet van de sterkste geldt, te midden van geweld en drugsverkeer, gaat Anna, die altijd de regels heeft gerespecteerd, moeten leren om deze te overtreden om te overleven. In die mate dat zij haar ziel kan verliezen doordat zij haar principes en moraal gaat moeten overtreden.

Haar enige hoop ligt bij haar gezin, een vader en een broer die elkaar al tien jaar niet meer hebben gezien. Met Anna als enige gids, zullen ze hun conflicten moeten overwinnen en grote risico’s nemen om te ontdekken wie er achter dit complot zit … Om zo haar onschuld te bewijzen, voordat haar rechtszaak haar leven voorgoed breekt.