WAAROM JE BIJ XTRAZ REGISTREREN?

Je inschrijven bij XtraZ is gratis. Wij werken het hele jaar door voor film- en TV-producties, bedrijfsfilms, reclamespots en foto-opdrachten. Bij XtraZ krijg je dus heel wat kansen. Of je nu acteur, model, edelfigurant of figurant bent.

Oproepen vind je op deze site bij ‘Gezocht’ en op onze Facebookpagina. Maar voor vele opdrachten verspreiden we geen oproep, maar gaan we eerst in de talentendatabank op zoek naar het juiste profiel.

Filmmakers die samenwerken met XtraZ gaan ook zelf op zoek in onze talentendatabank naar specifieke profielen. Daarom is het belangrijk je in te schrijven en je profiel up to date te houden.

Verhoog dus je kansen en registreer!

BUITENLANDS CONTACT

Ben je een talent en woon je in het buitenland/buurland (Nederland, Frankrijk, etc..)?

Je bent welkom om je in te schrijven, maar weet dat wij in 99% van de gevallen eerst en vooral talent woonachtig in België contacteren/boeken.


Het is interessanter de lopende oproepen/projecten te checken (voornamelijk via deze site & onze facebook pagina) en te reageren met de gevraagde informatie om je kandidaat te stellen.

HOE REGISTREER JE?

Voor je aan de registratie begint, is het handig om 2 dingen in de buurt te hebben:

  1. Minstens 2 duidelijke foto’s. Een close-up van je gezicht en een foto waar je volledig op staat. Beide in portrait-formaat (verticaal).
  2. Een lintmeter om je maten op te meten (borstomtrek, taille en heupomtrek).

Zorg voor degelijke foto’s: kijk naar de camera en zet geen hoed, pet, zonnebril op.
Zorg dat je alleen staat op de foto. Producenten selecteren vaak enkel op basis van je foto. Het is dus belangrijk dat het duidelijke foto’s zijn.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie.