SENTINELLE

XtraZ werkt mee aan de film Sentinelle, een film met internationale allures!

De Franse film is naar de hand van scenarist Matthieu Serveau en regisseur Julien Leclercq (Lukas). In de hoofdrol vinden we Olga Kurylenko terug, bekend als de bondgirl in James Bond, Quantum of Solace.

De opnames worden gedeeltelijk in België gefilmd. XtraZ staat in voor de edelfiguratie en figuratie! De opnames worden in regio Antwerpen en Brussel tussen 4 – 29 november georganiseerd waarvoor de oproepen weldra van start gaan. Er volgen oproepen naar soldaten, verpleegsters, buitenwippers, dansers,… en andere leuke rollen!

Hou al onze communicatiekanalen in het oog want dit wordt een hele leuke ervaring!

Webp.net-resizeimage-2

SYNOPSIS

Klara is drieëndertig jaar oud. Ze is een tolk in het Franse leger. Na de verschrikkingen van de oorlog in Syrië te hebben meegemaakt, werd ze overgeplaatst naar Nice in het kader van Operatie Sentinel. Daar, met haar moeder en zus Tania, probeert ze zichzelf weer op te bouwen.

Op een avond, na een nachtje uit naar een club, werd Tania half dood op het strand gevonden. Ze werd verkracht en in elkaar geslagen. Klara zal dan alles doen wat in haar macht ligt om de aanvallers te vinden en haar zus te wreken. Deze genadeloze jacht zal haar leiden in de voetsporen van Yvan Kadnikov, de zoon van een machtige Russische oligarch uit de Franse Rivièra.