Talent in de kijker: Naomi Ansah

Elke maand zetten we één van onze talenten in de kijker in deze rubriek. Deze keer is het de beurt aan Naomi Ansah (23) uit Muizen.

Hoe heb je XtraZ leren kennen?

Ik heb XtraZ ontdekt via het internet. Ik had de smaak van figuratie te pakken en XtraZ zorgde voor mijn eerste ‘echte, grote’ opdrachten.

Wat was je mooiste ervaring tot nu toe?

Al snel na mijn inschrijving kreeg ik een telefoontje voor mijn eerste – en tot nu toe leukste – opdracht. Ik mocht meedoen aan een campagne voor de winterburendag van de stad Mechelen, waar ik zelf ook woon! Dit was een gezellige samenwerking en het is ook extra grappig om voor deze shoot in je eigen stad te verschijnen. Ik vind het ook leuk om op deze manier veel nieuwe mensen te leren kennen, het opent deuren.

Welke tip zou je aan beginnende talenten meegeven?

Aan anderen zou ik willen meegeven om alle nieuwe opdrachten goed in het oog te houden en ruimdenkend te zijn, zelf ook initiatief te nemen maar je zeker niet zomaar blindelings voor alles in te schrijven. Uiteindelijk moet je denken aan wat je aan het representeren bent.