Talent in de kijker: Paul Van Hest

Elke maand zetten we één van onze talenten in de kijker in deze rubriek. Paul Van Hest (56) uit Lichtaart neemt de fakkel over.

Hoe heb je XtraZ leren kennen?

Op de eerste sets waar ik figuratie deed, hoorde ik van XtraZ.  De andere figuranten spraken van een correct en vriendelijk castingbureau, dus de beslissing om me bij XtraZ aan te melden, was snel genomen.

Wat was je mooiste ervaring tot nu toe?

Het ideale moment om XtraZ te bedanken voor de mooie figuratie die ik mocht doen op de set van Brian De Palma.

Het was een zeer bijzonder gevoel, temeer daar ik ook even heb ingevallen als light stand-in, en rechtstreeks aanwijzingen kreeg van hem. Een kippenvelmomentje in mijn “jonge” acteer carrière toch wel.

Welke tip zou je aan beginnende talenten meegeven?

De belangrijkste tip : wees op tijd (eerder te vroeg)  en doe wat men van je vraagt, m.a.w. : WEES PROFESSIONEEL ! en niet onbelangrijk : HAVE FUN!