The Last Front

XtraZ GAAT TERUG INTERNATIONAAL EN TERUG IN DE TIJD!!

Met de langspeelfilm THE LAST FRONT bevinden we ons deze maal in de Eerste Wereldoorlog. Het is een verhaal over de moed en dapperheid van een gewone man in buitengewone omstandigheden.

De regie is in handen van de Gentse regisseur Julien Kerknawi (A Broken Man). De cast is een combinatie van zowel internationale als nationale pareltjes die we snel zullen bevestigen 😉 . Maar Koen de Bouw kunnen we alvast verklappen! 🙂

De opnames zijn gepland tussen 28/09 en 17/11, voornamelijk in West-Vlaanderen (Kortrijk, Damme, Kluisbergen,..), deels in Lier.

Gezien het om een kostuumdrama gaat in 1914 in België, gaan we enkel blanke types nodig hebben (dus wit van huidskleur), van alle leeftijden en dit voor de (edel)figuratie van soldaat, bewoners, burgerij, boeren,..

Hou onze communicatiekanalen in het oog voor de oproepen!

Webp.net-resizeimage

SYNOPSIS

In de zomer van 1914, wanneer het Duitse leger door een onvoorbereid België marcheert, moet een gebroken, rouwende boer de kracht en het leiderschap vinden om zijn familie en enkele buren te redden.

Gedwongen zijn huis te verlaten, vertrekt hij op een reis naar veiligheid – een reis die uiteindelijk zijn hart zal openen en de emotionele wonden zal helen die zozeer deel van hem waren geworden.