THE WINDOW

Na de Sound of Philadelphia, Totenfieber en Annette, blijft XtraZ op internationale projecten werken!

The Window is een internationale 10-delige TV-reeks. Het betreft een Belgische – Engelse – Duitse co-productie met bekende acteurs, zowel nationaal als internationaal.

Lynn Van Royen (Beau Séjour, Spitsbroers, The Team), Ella Leyers (Professor T), Barbara Sarafian (Beaux Séjour, Aanrijding in Moskou), Tom van Landuyt (Teamspirit) en Louis Talpe (Spitsbroers, Mega Mindy) halen hun beste Engels naar boven. Andere hoofdrollen worden vertolkt door Mel Raido (Villa Capri, Legend) en Tommy Bastow (The Crossing).

De opnames vinden deels in Engeland, Duitsland en België plaats. Voor het Belgische gedeelte staat XtraZ in voor de figuratie en edelfiguratie. De opnames zijn gepland vanaf november tem april 2020.  Het 1ste gedeelte valt concreet tussen 12 november en 15 december 2019. Van zodra we alle concrete details hebben, sturen wij de oproepen uit, gelieve dus nog niet te mailen.

Hou dus zeker de website en facebookpagina van Xtraz in de gaten, en wie weet sta je straks terug op een internationale filmset!

Webp.net-resizeimage (2)

SYNOPSIS

The Window is een intens TV-drama/thriller, gericht op het multi-miljard dollar bedrijf dat de elitewereld van het professionele voetbal omringt.

De serie begint aan het einde van de Engelse Premier League waarna het transferseizoen begint. In de 10 afleveringen van The Window, volgen we de opkomst van Jordan Burdett, een 17-jarig wonderkind dat de voetbalwereld aan zijn voeten heeft. Zijn grote broer worstelt met een intimiderende voetbalmakelaar over de controle van Jordan.

Wat begint als een ruzie over Jordans eerste professionele contract, wordt verstrengeld met een groter, donkerder verhaal dat het voetbal zelf bedreigt.