THE SOUND OF PHILADELPHIA

The Sound of Philadelphia – XtraZ goes international again.

The Sound of Philadelphia is een Amerikaans/Frans/Belgische coproductie van o.a. productiehuis ‘GapBusters’ onder de regie van Jeremie Guez. Matthias Schoenaerts, Ryan Phillippe (o.a. gekend van ‘I Know What You Did Last Summer & Shooter’), Joel Kinnaman (House of Cards & The Killing) , Paul Schneider (‘Parks and Recreations’) &  Maika Monroe (‘Independence Day 2’) nemen de hoofdrollen voor hun rekening.

De opnames vinden deels in België (regio Antwerpen) en deels in de V.S. plaats. Voor het Belgische gedeelte staat XtraZ in voor de figuratie, edelfiguratie en light doubles van de acteurs.

De opnames zijn gepland tussen 12 februari en 8 maart 2019. Van zodra we alle concrete details hebben sturen we de oproepen uit, gelieve ons dus nog niet te mailen : – ).

Hou dus zeker de website en facebookpagina van XtraZ in de gaten, en wie weet sta jij binnenkort samen met Mathias Schoenaerts en een hele resem andere Hollywoodacteurs op set!

TSOP

SYNOPSIS

Philadelphia 1986, zoals de naam het zegt ‘City of Brotherly Love’.
Peter moet machteloos toekijken hoe zijn zusje wordt aangereden door een auto, bestuurd door een protégé van de Italiaanse maffia. Zijn vader, gebroken door de dood van zijn kind, probeert zich te wreken maar betaalt er echter een hoge prijs voor. Peter’s familie blijft in chaos achter.

Dertig jaar later voelt Peter zich nog steeds schuldig voor de dood van zijn zus en probeert zich daarom afzijdig te houden bij familie gerelateerde zaken. Zijn neef Michael, met wie hij opgroeide, werkt zichzelf echter op tot hoofd van de Ierse Maffia en probeert Peter daar bij te betrekken.

Verscheurd door zijn onvoorwaardelijke trouw aan Michael en het gewelddadige leven waar hij uit wil stappen, probeert Peter hem te helpen. Michael echter, wordt steeds hartelozer en aarzelt dan ook niet hem te raken waar het het meeste pijn doet. Wanneer de Italiaanse maffia om Michael’s hoofd vraagt weigert Peter hem nochtans te verraden.