TOTENFIEBER – nieuw filmproject

TOTENFIEBER is een Duits filmproject, deels gefilmd in België. De regie is in handen van Titus Selge, de productie in handen van NFP (Duitsland) & Velvet Productions (België).

In de hoofdrollen hebben we de volgende bekende Duitse & Belgische acteurs:  Nina Kunzendorf, Paula Kroh, Ella Leyers, Hilde De Baerdemaeker, Steve Driesen, Steve Geerts, Tristan Versteven, George Arrendell & Leen Roels

XtraZ staat in voor de figuratie en edelfiguratieMET opnames regio Brussel en Antwerpen. Meer informatie omtrent de datums, locaties, types, vergoeding volgt as usual. Het speelt zich af in de voodoo sfeer, dus laat je niet afschrikken : – )

De opnames zijn gepland tussen 15 januari en 15 februari 2019. Hou alvast de oproepen in het oog!

Totenhiefer cast foto.001

SYNOPSIS

Ellen Bouché is een 44-jarige vrouw die haar studies afrondde in Antwerpen. Jaren later keert ze noodgedwongen terug naar de stad om haar overleden dochter, Sarah, te identificeren. Tegen alle logica in ontvangt Ellen diezelfde avond nog een bericht van haar dochter met de vraag om haar te komen redden. Volledig in paniek keert Ellen terug naar het mortuarium, waar het lijk van Sarah verdwenen blijkt te zijn.

In haar onmogelijke zoektocht, wordt Ellen bijgestaan door een oude vriendin, Maggie de Fries (45). Maggie is de eigenaar van een kunstgalerij en een fervente aanhanger van een voodoo-sekte. Via haar connecties in deze obscure wereld probeert ze te achterhalen wat er met Sarah is gebeurd. Tot ze plots zelf vermoord wordt teruggevonden.

Ellen beseft dat ze in een gevaarlijk milieu is terecht gekomen. Gelukkig biedt een niet onbesproken politieagent, Wouters, zijn hulp aan. Samen proberen ze te achterhalen wat er met Sarah is gebeurd.